NURFATIN MADIHAH

Thursday, April 5, 2012

Ahli Dorm P8

; لسلام عليكم ورحمةالله وبركاته

Hye guys , harini aku just nak perkenalkan ahli dorm aku yg agak gila-gila semua nyaa .Series aku happy dikurniakan ahli dorm sebegitu rupa , Alhamdulilah kami jarang gadoh . Dorm kami diberi nama P8 , apa mksod P8 ? aq pon taktau laa wehhhhh , hahaha.

"SYG HAMPA WEH ! " nampak kan ?  Kalau aku tak tulis pon mesti hampa semua akan tau jgak kan , tengok gmbaq nih ja pon kita dah bleh tau kan, kan ?

Adek-beradek aku yg gila camera.

GENG DIET aku kat hostel , " wlaupun dy bkan ahli P8 "


smile :)



Shhhhhh , dalam bilik study nih weh , ok bai

No comments:

Post a Comment